За нас


ДЕКОРАМА е “boutique”фирма за внатрешно уредување, во која творат исклучително талентирани и квалификувани дизајнери на мебел и внатрешно уредување со истренирано око за боја и сооднос.

ДЕКОРАМА е специјализирана за дизајн на карактеристични простори, комбинирајќи ретро и модерни стилски елементи на начин кој е современ и безвременски.

Ентузијасти сме да дизајнираме простор кој ќе ја одразува вашата визија и ќе ви донесе задоволство и конфор. Ние веруваме дека најдобро дизајнираните домови и деловни простории се навистина индивидуални и претставуваат рефлексија на клиентот или неговиот/нејзиниот бизнис. Нашиот процес не е линеарен и подразбира повеќе итерации: започнуваме со истражување и инспирација и полека преминуваме на етапата на дизајн, сè со цел да дојдеме до најфункционалното но и најелегантно решение кое ќе се вклопи во вашиот буџет, желби, вкус и временска рамка.

НИЕ ВО ДЕКОРАМА СЕ ПРИДРЖУВАМЕ ДО ПРИНЦИПИТЕ НА ОДРЖЛИВ ЕНТЕРИЕР ДИЗАЈН

1. Дизајн за енергетска ефикасност
2. Дизајн за мало влијание врз животната средина
3. Дизајн за намалување на отпадот
4. Дизајн за долговечност и флексибилност
5. Дизајн за здрава околина

Тестемонијал