Услуги

Совети и консултации

Ние ќе ви понудиме најдоброто решение кое ќе одговара на вашите потреби и барања. Нашиот тим ќе се погрижи сите ваши барања да бидат спроведени притоа секогаш водејќи сметка за вашиот буџет.

Повеќе

Ентериерно уредување

Изработката на 2Д планови ни помага во планирањето на просторот, давајќи им смисол на соодветните простории согласно вашите потреби, начин на живот и личните преференции. … Тоа е првиот и најважен чекор пред да се започне со нов проект.

Повеќе

Просторни модели

3Д рендерите флексибилно се справуват со речиси секој визуелен предизвик. Тие можат да бидат фотореалистички и / или уметнички. Со 3Д рендери ќе ви помогнеме да ги визуелизирате постојниот распоред во просторот или да замислите целосно нов.

Повеќе

Мебел по мерка

Со разбирање на вашите потреби, внимателно разгледување на дизајнот и само малку дополнително време, можеме да креираме мебел кој совршено ќе одговара на вашиот животен стил и на вашите желби и афинитети.

Повеќе

Изработка на ѕидни и тавански мурали на секаков вид површини

Дизајнирајте собa  со ѕидни мурали по ваш избор што вашите деца ќе ја обожаваат.

Повеќе