Двособен стан во Аеродром

Двособен стан во Аеродром

Година2020
ЛокацијаСкопје, Македонија
Користен софтверSketchUp, VRay, Autocad
КлиентВ.Е.
Тип на проектСтан за домување

Стан во населба Аеродром со вкупна површина од 58m2 каде инвеститорот беше задоволен со функционалната распределба и организација, и од нас побара да го осмислиме изгледот на влезниот дел кој продолжува кон кујната, трпезаријата и дневната соба. Кујната, иако се наоѓа во истиот отворен простор, е одделена со користење на бар-пулт кој е надополнет со интересни елементи/винарија за чување на шишиња вино. Материјалите кои се користат се крем фарбан медијапан во мат финиш и дрвен фурнир, нагласени со метална галантерија во црна боја.

Слика во дневна соба „Silver rain“, 100×70 см. акрил и масло на платно на Маја Танева, сликарка и скулпторка.

Сподели: