24
Јул

Вики Димитриевска

Ние бевме толку среќни што Весна и нејзиниот тим го дизајнираа нашиот стан и го прилагодија на нашиот фамилијарен начин на живот. Кога дојдовме во ДЕКОРАМА имавме само празен стан, желби, но не  и идеи што сакаме и таа успеа да дизајнира совршен дом за нас. Исклучително сум задоволна од нејзиниот дизајн и комуникациски вештини и  професионалност на целата фирма. Силно ги препорачувам.