28
Мар

Зинета

“Првпат дознав за ДЕКОРАМА преку Facebook и среќна сум што ги најдов, затоа што докажаа дека се професионални, креативни, навремени и многу пријатни за соработка. Парчињата мебел кои што ги изработија за мене испаднаа баш онака како што ги имав замислено, дури и подобро. Најпрво ги слушнаа моите идеи, разбирајќи што точно сакам, и знаеја точно кои решенија се најдобри за мене. Би сакала да се заблагодарам на ДЕКОРАМА тимот затоа што ми го разубавија домот и направија целото искуство да ми биде супер забавно.”