Еднособен стан инспириран од скандинавскиот дизајн

Еднособен апартман инспириран од скандинавскиот дизајн

Година: 2024
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: Б.Г.

Тип на проект: Еднособен стан

Целокупната атмосфера на овој еднособен стан асоцира на смиреност и спокојство, постигната преку внимателно курирана палета на природни бои и материјали. Употребата на дрво, светли бои и зеленило низ целиот простор ја подобрува врската со природата, создавајќи хармонична и привлечна средина за живеење. Дизајнот е и функционален и естетски пријатен, при што секој елемент е внимателно избран за да придонесе за кохезивната, природна тема.

 

Сподели: