Комода и плакар

Комода и плакар

Година: 2021
Локација: Скопје, Македонија
Клиент: З.Е.

Тип на проект: Резиденцијални објекти

Овие две парчиња мебел, направени за наша драга клиентка, ги изразуваат нејзината посебност и оригиналност. Прекрасната завршница со длабоки нијанси на зелена и сина боја создадоа акцентни парчиња кои го привлекуваат вниманието и го облагородуваат просторот во кој се поставени, а софистицираните рачки со златен финиш додадоа допир на гламур и личен стил.

 

Сподели: