Идеа и концепт

Оваа фаза е почеток на креативниот процес. Во оваа фаза ќе ги разработиме арх. Основи за вашиот простор/објект и ќе почнеме да испитуваме дизајн стилови, влијанија и сл. Ќе креираме рендери и првични 3Д модели со сите аспекти на дизајнот. Груби цртежи, првичен избор на мебел и материјали, ќе се разработат и ќе се презентираат на клиентот за ревизија и одобрување.