Process

Manages Process

04
Авг

Прва средба и бриф

Прва средба со клиентот во живо или zoom (возбуда од идната соработка, истражување и размена на информации, дефинирање на очекувања). Иницијалната фаза на проектот вклучува првично запознавање со просторот/објектот...

Повеќе
03
Авг

Идеа и концепт

Оваа фаза е почеток на креативниот процес. Во оваа фаза ќе ги разработиме арх. Основи за вашиот простор/објект и ќе почнеме да испитуваме дизајн стилови, влијанија и сл. Ќе...

Повеќе
02
Авг

Дизајн и креирање

После финалното одобрување на дизајнот во претходната фаза, преминуваме на детален дизајн со сите фини. Боите и завршните материјали се прецизираат, мебелот, текстурите, опрема и сл. Се избираат и...

Повеќе