-17% Попуст

9,999.00ден

Дизајн на кујна

Категорија

Опис

ДЕКОРАМА е “boutique”фирма за внатрешно уредување, во која творат исклучително талентирани и квалификувани дизајнери на мебел и внатрешно уредување со истренирано око за боја и стил.

Ви треба нова кујна по супер цена?

   • Тип на соба прикажан на сликата: кујна
   • „Запознајте го вашиот дизајнер“ состанок во живо, видео или телефонски повик и на кој го дефинирате вашиот стил
   • Инспиративна табла за расположение (мood board) за потврда на стил + 1 ревизија на решението (промена на бои, материјали, рачки и сл.)
   • Работни цртежи на кујната по мерка (врз база на избрана бела техника)
   • Рок на изработка 1-4 недели

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на Ваучерот или дополнителни прашања околу пакетот ве молиме контактирајте не на info@dekorama.design

Пишете ни!