Мебел по мерка

Дозволете ни да дизајнираме и произведеме за Вас, мебел направен по мерка со модерен и функционален дизајн. Ние имаме искуство во дизајнирање и производство на разни видови мебел за станбени, корпоративни/комерцијални простории. Без разлика дали ви треба кујна, комода, гардеробер, библиотека, винарија или нешто друго, ние ќе ви помогнеме. Нашите искусен тим од дизајнери на мебел и мајстори ќе дизајнираат и и изработат мебел согласно вашиот буџет, желби и / или стил во согласност со вашите планови за реновирање или адаптација на просторот.