Стан М.В.

Стан М.В.

Година: 2023
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: М. В.

Тип на проект: Отворен план (кујна+дневна соба)

Преку современиот и стилски пристап при внатрешното уредување на овој стан со отворен план создадовме модерен и софистициран дизајн. Распоредот со отворен план создава просторно и воздушесто чувство, а темнозелената кујна дава допир на луксуз и елеганција. Црните завршетоци ја надополнуваат темнозелената боја и создаваат храбар и впечатлив контраст, додека стаклените врати додаваат транспарентност и леснотија во просторот. Целокупниот дизајн е елегантен, минималистички и функционален, со чисти линии и едноставни форми, а колоритните уметнички дела ќе му дадат дополнителна живост и динамика (во рендерите се користени дела од македонскиот уметник Михаил Корубин). Овој тип на дизајн е совршен за оние кои сакаат да создадат модерен и стилски простор за живеење кој истовремено е практичен и визуелно привлечен.

 

Сподели: