Спална соба со сив акцентен ѕид

Спална соба со сив акцентен ѕид

Година: 2023
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: Е.А.

Тип на проект: Спална соба

Дизајнот на ова мала и пријатна спална соба со сив акцентен ѕид над работната маса, кревет Хемнес од ИКЕА и гардеробер со лизгачки врати е совршен пример за удобен и функционален дизајн на спална соба. Сивиот акцентен ѕид додава допир на елеганција и софистицираност во просторот, додека креветот Hemnes од ИКЕА обезбедува удобен и стилски простор за спиење. Гардеробата со лизгачки врати е одлично решение за заштеда на простор што додава функционалност на просторијата без да зафаќа премногу простор. Целокупниот дизајн е топол и привлечен, со пријатно и интимно чувство кое е совршено за релаксација и опуштање по напорниот ден.

 

Сподели: