Детска соба за вљубеник во олдтајмери

Детска соба за вљубеник во олдтајмери

Година: 2024
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: Н.Д.

Тип на проект: Детска соба

Магична и инспиративна детска соба која ги доловува шармот и носталгијата на ретро автомобилите, комбинирајќи ја љубовта на детето кон истите и неговата потреба за забавен, разигран простор. Со спојување на фототапетот со мотиви на олдтајмери и практичните и разиграни елементи за складирање, сакавме да обезбедиме стимулативна средина што ја поттикнува страста на детето за ретро автомобили, а истовремено нуди удобен и функционален простор за неговите секојдневни активности.

 

Сподели: