Отворен простор во викендица

Отворен простор во викендица

Година: 2024
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: Ј.В.Г.

Тип на проект: Викендица

Идејата за овој отворен простор беше да се создаде функционален простор за живеење што ќе се изгледа топло и привлечно со релаксиран, боемски шмек. Комбинацијата на природни материјали, еклектичен декор и смислено осветлување резултираа во хармонична и естетски пријатна средина. Измешавме и усогласивме различни текстури, ткаенини, природни влакна и дрво, за да додадеме длабочина и визуелен интерес низ целиот простор, и искористивме детали како плетени корпи и отворени полици за стилски решенија за складирање што придонесоа кон целокупната естетика.

 

Сподели: