Собата со авиони

There is nothing to show here!
Slider with alias the-room-with-the-aircrafts not found.

Собата со авионите

Година: 2023
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: В.А.

Тип на проект: Детска соба

Ја трансформиравме оваа детска соба во голема авантура со неверојатни фототапети кои прикажуваат шарени модели на авиони и предизвикуваат бескрајна имагинација. Без разлика дали сонот да се биде пилот ќе се оствари или не, идејата за летање ќе донесе возбуда и креативност во овој простор. Поголемиот дел од мебелот е бел, што е совршена основа за било која детска соба, но комбинирањето со сина шема на бои и дрвени детали навистина го заокружи целокупниот концепт, совршен за малите авантуристи подготвени да го истражуваат небото од удобноста на нивната соба.

 

Сподели: