Мал канцелариски простор

Мал канцелариски простор

Година: 2023
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: Ф.М.

Тип на проект: Комерцијални објекти

Овој мал канцелариски простор ги пречекува вработените со смирувачки амбиент. За изработка на мебелот е предвиден буков декор, а светло сивиот винилен под го надополнува мебелот од бука, додавајќи допир на софистицираност додека обезбедува издржливост и лесно одржување. Просторот е украсен со суптилен зелен акцентен ѕид во истата нијанса како логото на компанијата, создавајќи освежувачка атмосфера. Комбинацијата на бука, светло сив винилен под и зелени акценти создава хармоничен и смирувачки работен простор, а природната светлина што ги преплавува двете соби преку големите прозорци ја подобрува севкупната атмосфера. Дизајнот е функционален, обезбедувајќи идеална рамнотежа помеѓу естетиката и функционалноста, правејќи го инспиративно место за работа.

 

Сподели: