Online казино

Редизајн на сет за online казино

Година: 2023
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay, Photoshop
Клиент: М.Л.Т.

Тип на проект: Комерцијални објекти

Добредојдовте во ова современо студио за онлајн казино за сите обожаватели на Блек Џек! Зачекорете во свет на софостицираност и возбуда во кој ве очекуваат три прекрасно уредени маси за игра со карти. Позадината во кралско сина нијанса е декорирана со хипнотизирачка алубонд облога со златен финиш во форма на саќе, заедно со одбрани црно-бели фотографии што додаваат допир на елеганција. Во централниот дел, белата боја на облогата гордо ги прикажува различните симболи на картите, креирајќи совршена атмосфера за незаборавно играчко искуство.

 

Сподели: