Lounge бар на Хотел Панорама Делчево

Редизајн на lounge барот во Хотел Панорама, Делчево

Година: 2023
Локација: Делчево, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay, Photoshop
Клиент: Н.Д.

Тип на проект: Комерцијални објекти

Зачекорете во простор каде индустриското се среќава со модерното, каде црните тавани и металните акценти ја поставуваат сцената за незаборавно кулинарско патување. Со својот беспрекорен спој на контрастни елементи, овој ресторан ве поканува да вкусите вкусни јадења во амбиент што е визуелно воодушевувачки и гостопримлив. Елегантните висечки светилки фрлаат мека светлина низ просторот, истакнувајќи ги интригантните детали од метал што го украсуваат амбиентот и му додаваат доза на извонредна софистицираност. Овој спој на индустриски детали и модерно осветлување создава атмосфера која е привлечна и авангардна. Додека вечерате, ќе бидете опкружени во амбиент кој совршено ги балансира иновациите со традицијата, а среде овој дизајн, постоечките маси и столици, заедно со непроменетиот под, ја обезбедуваат позната удобност.

 

Сподели: