Спална соба на тинејџерка

Спална соба на тинејџерка

Година: 2021
Локација: Скопје, Македонија
Користен софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: К&Р
Тип на проект: Спална соба на тинејџерка

Спалната соба на една тинејџерка неопходно е да има и простор за учење за домашна работа на училиште/факултет, но тоа не значи дека собата треба да биде досадна. Во аголот на спалната соба е поставена работната маса, додека на другата страна е голем плакар со „backstage mirror“. Над креветот се поставени  филмски постери од омилените филмови. Жолтата боја ќе придонесе за енергична спална соба – тоа може да и помогне на девојката чија е собата да стане побрзо од креветот наутро.

Сподели: