Детска соба со жолти детали

Детска соба со жолти детали

Година: 2022
Локација: Скопје, Македонија
Софтвер: SketchUp, VRay
Клиент: С.П.С.

Тип на проект: Детска соба

Во оваа мала соба за едно прекрасно девојче, тапетите со шарени точки го имаат WOW моментот, создавајќи разиграна и весела атмосфера. Пастелно жолтaта прекривка на креветот додава боја и ги надополнува другите нежни нијанси на розова и бела боја во собата. Плишаните играчки и книгите се уредно наредени на полици, а малото бело биро Micke од IKEA со соодветно бело столче е поставено под кровниот прозорец, обезбедувајќи пријатно место за домашна работа или цртање. Собата се чувствува како светло и среќно засолниште, совршено место за едно мало девојче да сонува и да си игра.

 

Сподели: