49,999.00ден

Добијте 4 соби дизајнирани за фиксна цена со онлајн дизајнер

Категорија

Опис

ДЕКОРАМА е “boutique”фирма за внатрешно уредување, во која творат исклучително талентирани и квалификувани дизајнери на мебел и внатрешно уредување со истренирано око за боја и стил.

Добијте 4 соби дизајнирани за фиксна цена

   • Соби прикажани на сликата: дневна соба, трпезарија, спална соба, влез
   • „Запознајте го вашиот дизајнер“ состанок во живо, видео или телефонски повик и дефинирајте го вашиот стил
   • Инспиративна табла за расположение (мood board) за потврда на стил + 1 ревизија на решението (промена на бои, материјали и сл.)
   • Работни цртежи на мебел по мерка и распоред во просторот
   • Избор на мебел (со линкови до продавници, доколку се набавува готов мебел)
   • Времетраење на фазата на дизајнирање: 4 – 6 недели
   • Макс за 4 области: 80 m²

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на Ваучерот, или за дополнителни прашања околу пакетот ве молиме контактирајте не на info@dekorama.design