-10% Попуст

8,999.00ден

Добијте дизајн на една соба (спална, детска, работна) за фиксна цена со онлајн дизајнер

Категорија

Опис

ДЕКОРАМА е “boutique”фирма за внатрешно уредување, во која творат исклучително талентирани и квалификувани дизајнери на мебел и внатрешно уредување со истренирано око за боја и стил.

Добијте дизајн на една соба (спална, детска, работна) за фиксна цена со онлајн дизајнер, максимум 15 м2

   • Тип на соба прикажан на сликата: Спална соба
   • „Запознајте го вашиот дизајнер“ состанок во живо, видео или телефонски повик на кој го дефинирате вашиот стил
   • Инспиративна табла за расположение (мood board) за потврда на стил + 1 ревизија на решението (промена на бои, материјали и сл.)
   • Работни цртежи на мебел по мерка и распоред во просторот
   • Избор на мебел (со линкови до продавници, доколку се набавува готов мебел)
   • Рок на изработка 1-4 недели

Што добивате?

 • 2Д технички цртежи на мебелот по мерка и распоред во просторот, и 3Д фото реалистични рендери (3 или 4, зависно од просторот), со висока резолуција, со сенки и осветлување, со една ревизија на понуденото решение, доставени по електронски пат во .jpg, .png или .pdf формат.

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на Ваучерот, или за дополнителни прашања околу пакетот ве молиме контактирајте не на info@dekorama.design