61,500.00ден

“Friends” Стефан Димовски

Опис

Име: “Friends”

Техника: Акрил на платно

Година: 2023

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на сликата ве молиме контактирајте на info@dekorama.design

Пишете ни!

Дополнителни информации

Димензија

1000х1000мм

Испорака

Во цената не е вклучена испораката надвор од Скопје