4,999.00ден

Домашни консултации/сесија за идеи

Категории ,

Опис

ДЕКОРАМА е “boutique”фирма за внатрешно уредување, во која творат исклучително талентирани и квалификувани дизајнери на мебел и внатрешно уредување со истренирано око за боја и стил.

Опис: Оваа персонализирана услуга вклучува средба со клиенти во нивните домови (или виртуелно) за да разговараат за нивните дизајнерски цели, преференции и предизвици. Тоа е одлична почетна точка за нови клиенти.
Детали
Времетраење: до 3часа.
Опсег: Специфичен за проектот (ремоделирање, декорација на соби, итн.).
Активности: Бура на идеи, споделување идеи и иницијални концепти за дизајн.
Цена: доколку објектот е надвор од Скопје, треба да се доплатат и патни трошоци.

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на Ваучерот или дополнителни прашања околу пакетот ве молиме контактирајте не на info@dekorama.design

Пишете ни!