6,999.00ден

Дизајнер за еден ден

Категории ,

Опис

ДЕКОРАМА е “boutique”фирма за внатрешно уредување, во која творат исклучително талентирани и квалификувани дизајнери на мебел и внатрешно уредување со истренирано око за боја и стил.

Опис: Оваа услуга им нуди на клиентите експертиза на дизајнер на ентериер/ инженер за мебел за одреден проект, како што е декорирање/ украсување на соба/соби или помал комерцијален простор или решавање на конкретен дизајнерски предизвик. Идеален е за клиенти на кои им требаат брзи решенија или сакаат да освежат простор без долгорочна посветеност.

Детали:

Времетраење: Еден ден (обично 4 до 6 часа).

Опсег: Фокус на одредена област или просторија.

Активности: Планирање на простор, избор на бои, уредување со мебел и/или препораки за декор.

Цена: доколку објектот е надвор од Скопје, треба да се доплатат и патни трошоци.

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на Ваучерот или дополнителни прашања околу пакетот ве молиме контактирајте не на info@dekorama.design

Пишете ни!