116,850.00ден

“Лов” Ана Митевска

Опис

Име: “Лов”

Техника: Акрил на платно и пастел

Година: 2024

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на сликата ве молиме контактирајте на info@dekorama.design

Пишете ни!

Дополнителни информации

Димензија

1200х1500мм

Испорака

Во цената не е вклучена испораката надвор од Скопје