7,999.00ден

Шопинг патување со дизајнер

Категории ,

Опис

ДЕКОРАМА е “boutique”фирма за внатрешно уредување, во која творат исклучително талентирани и квалификувани дизајнери на мебел и внатрешно уредување со истренирано око за боја и стил.

Опис: Курирано искуство за купување каде што ќе ги водите низ изборот на мебел, додатоци и материјали. Пристапот до салони или  продаваници кои додаваат вредност, попусти или пристап до избрани лимитирани парчиња мебел и/или декор.

Детали:

Времетраење: до 6 часа.

Опсег: Купување мебел, декор или материјали.

Активности: Посети на изложбен салон за мебел, декор (завеси, осветление, бои и сл.), препораки на продавачите и избор на производи.

Цена: доколку објектот е надвор од Скопје, треба да се доплатат и патни трошоци.

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на Ваучерот или дополнителни прашања околу пакетот ве молиме контактирајте не на info@dekorama.design

Пишете ни!