73,800.00ден

“Хипноза” Ана Митевска

Опис

Име: “Хипноза”

Техника: Акрил на платно

Година: 2024

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на сликата ве молиме контактирајте на info@dekorama.design

Пишете ни!

Дополнителни информации

Димензија

1200х800мм

Испорака

Во цената не е вклучена испораката надвор од Скопје

Опис

Излив на емоции експлодира на платното во ова живописно апстрактно дело на Ана Митевска. Љубовта на уметникот кон бојата е очигледна во богатата палета, секоја нијанса е потенцијален Ausdruck (на германски „израз“) на темпераментот на Ана.