0.00ден

Ваучер за 5% попуст во Доместик ДООЕЛ

Опис

Декорама во соработка со Доместик ДООЕЛ Ви нуди ексклузивен ваучер за попуст што можете да го користите при купување на завеси, драпери, роло завеси, дрвен венецијанер, вариолајт завеси и корнизи. Овој ваучер Ви дава право на попуст од 5% на сите нивни производи (освен доколку конкретниот производ не е веќе на акција) 
 
Еве ги деталите за Вашиот ваучер:


Попуст: 5% попуст при купување на завеси, драпери, роло завеси, дрвен венецијанер, вариолајт завеси и корнизи.
Начин на користење: Попустот се добива со покажување на овој купон/ваучер во продавницата на Доместик ДООЕЛ на ул. Козле 50-б 1000 Скопје, Македонија.
Валидност: 31.12.2024

За да го користите Вашиот ваучер, едноставно посетете ја продавницата на Доместик и покажете го купонот во електронска или печатена форма (заедно со кодот на нарачката пример #Dekorama Nr./11386].

Доколку имате какви било прашања или Ви треба дополнителна помош, Ве молиме не двоумете се да не контактирате. Секогаш сме тука да помогнеме.

ДОМЕСТИК ДООЕЛ е фирма со +30 години искуство, основана во 1990 година и постојано присутна на македонскиот пазар. Со тим од 8 вработени, ДОМЕСТИК Ви нуди совети, идеи и широк асортиман на завеси за вашиот дом или работен простор. Нивната понуда вклучува различни модели и брендови на завеси, како и роло завеси, дрвени венецијанери, вариолајт завеси и корнизи.

Пишете ни!