12,000.00ден

“Стрежево” Ерина Богоева

Категории ,

Опис

Име: “Стрежево”

Техника: дигиталнa фотографиja испечатенa на високовалитетна Canon фотохартија во димензии 90х60цм (само фотографија),  врамена со бело пастпарту и црна рамка е со димензии 100х70цм.

Година: 2023

Секоја фотографија е испечатена само во еден примерок, а понудените примероци биле дел од изложби во Музејот на Современата Уметност и Младинскиот Културен Центар во Скопје.

Доколку имате било какви прашања поврзани со купувањето на сликата ве молиме контактирајте на info@dekorama.design

Пишете ни!

Дополнителни информации

Димензија

1000х700мм

Испорака

Во цената не е вклучена испораката надвор од Скопје