0.00ден

Ваучер за 10% попуст во Композит

Опис

Декорама во соработка со Композит Ви нуди ваучер за попуст што можете да го користите при купување на садопери, мијалници, батерии за кујна и бања.. Овој ваучер Ви дава право на попуст од 10% на сите нивни производи (освен доколку конкретниот производ не е веќе на акција)
 
Еве ги деталите за Вашиот ваучер:


Попуст: 10% попуст при купување купување на садопери, мијалници, батерии за кујна и бања.
Начин на користење: Попустот се добива со покажување на овој купон/ваучер во продавницата на Композит на бу
л.Македонија, 1000 Скопје, Македонија
Валидност: 31.12.2024

За да го користите Вашиот ваучер, едноставно посетете ја продавницата на Композит и покажете го купонот во електронска или печатена форма (заедно со кодот на нарачката пример [#Dekorama Nr./11386]).

Доколку имате какви било прашања или Ви треба дополнителна помош, Ве молиме не двоумете се да не контактирате. Секогаш сме тука да помогнеме.

Целиот асортиман на на Композит може да го видите на следнава врска.

Пишете ни!

Вие исто така би сакале…