0.00ден

Ваучер за 10% попуст во Про Дизајн

Опис

Декорама во соработка со Про Дизајн Ви нуди ваучер за попуст што можете да го користите при купување на рачки, закачалки и стопери за врати од програмата VIEFE, како и ногарки за мебел и маси од програмата на SAMBEAT. Овој ваучер Ви дава право на попуст од 10% на сите нивни производи (освен доколку конкретниот производ не е веќе на акција)
 
Еве ги деталите за Вашиот ваучер:


Попуст: 10% попуст при купување на рачки, закачалки и стопери за врати од програмата VIEFE, како и ногарки за мебел и маси од програмата на SAMBEAT.
Начин на користење: Попустот се добива со покажување на овој купон/ваучер во продавницата на ПРО ДИЗАЈН на 
Ул.Скупи бр. 82Б 1000 Скопје, Македонија
Валидност: 31.12.2024

За да го користите Вашиот ваучер, едноставно посетете ја продавницата на ПРО ДИЗАЈН и покажете го купонот во електронска или печатена форма (заедно со кодот на нарачката пример [#Dekorama Nr./11386]).

Доколку имате какви било прашања или Ви треба дополнителна помош, Ве молиме не двоумете се да не контактирате. Секогаш сме тука да помогнеме.

ПРО ДИЗАЈН е основана 2000-та година со главна дејност продажба на високо квалитетни плочести материјали и оков за изработка на мебел од познати светски производители како EGGER, HETTICH, KESSEBOHMER, VIEFE, EMUCA и BLANCO, како и вршење на услуги поврзани со процесот на изработка на мебел и делови од мебел. Благодарение на употребата на најсовремената технологија при третирање на материјалите, ПРО-ДИЗАЈН нуди прецизна и високо квалитетна обработка на истите.

Пишете ни!

Вие исто така би сакале…