01
Јул

Реновирање на дом во Округ Доњи на Чиово, Хрватска

Зоре Биочиќ и Марио Бубле храбро и смело се впуштија во предизвикувачкото реновирање на домот на предците во Округ Доњи на Чиово (остров во Хрватска со популација од 6000...

Повеќе