28
Ное

Интервју со сликарката Исмане Мехди

Интервју со Исмане Мехди од Скопје Дали го паметиш твојот прв цртеж?  Да, секој мој цртеж уште од дете сеуште го чувам во мојата уметничка архива, а можам да...

Read More