Декорама

02
Сеп

Создавање организиран и инспиративен простор за студирање, совети за организација на детска соба

1. Расчистување и средување Нов почеток за бистар ум Нередот акумулиран во текот на летните месеци може да е проблем и за децата и за родителите подеднакво. Советуваме да...

Повеќе
31
Авг

🎒📚 Back to School Special (10% попуст) – Трансформирање на просторите за учење! 📚🎒📚🎒

🅱️ Внимание: во денешниот свет со брзо темпо, создавањето средина што го подобрува фокусот и концентрацијата на децата е од суштинско значење. Нашите дизајни „Враќање на училиште“ имаат посебни...

Повеќе
29
Авг

Made in Macedonia – истражување на уметноста на металот, интервју со Озбек Ајваз

Во светот на уметноста, скулпторите ја имаат моќта да ја трансформираат цврстината на металот во форми кои предизвикуваат емоции и мисла. Имавме привилегија да седнеме со Озбек Ајваз, млад...

Повеќе
14
Авг

Неколку убедливи причини зошто проекторот ќе го замени телевизорот во вашата дневна соба

Во светот на домашната забава што постојано се развива, од суштинско значење е да бидете авангарда. Кога станува збор за создавање на врвно филмско искуство во вашата дневна соба,...

Повеќе
30
Јул

Максималистички дизајн на ентериер: примена на храбри бои, текстури и креирање простор со карактер

Максимализмот е еден од најжешките трендови во дизајнот на ентериер и декор за 2023 година. Ако ги сакате смелите бои, текстури и дезени, максимализмот може да биде совршен стил...

Повеќе
29
Јул

Неколку совети за совршена кујна

Кујната е простор кој ја продолжува традицијата на огништето поврзано со собирање на членовите на семејството. Поради нејзината улога на поврзување на семејството, треба да биде прикладно сместена во...

Повеќе