21
Мај

Уметноста на гипсот – кич или софистицираност во дизајнот на ентериер?

Гипсот генерално и скулптурите од гипс имаат долга и славна историја во дизајнот на ентериер. Од класичните релјефи што ги красат големите згради, па се до декоративните гипсени лајсни...

Повеќе