Месец: м.г

23
Апр

Револуционизирање на внатрешните простори – моќта на тапетите во модерниот ентериер дизајн

Омаж на Гонзо новинарството (на Хантер С. Томсон) Прицврстете се и држете се цврсто, потрошете неколку минути на книжевна забава, во чест на големиот Хантер С. Томпсон. ВИ =...

Повеќе
22
Апр

Кујнска ниша

Современите кујни имаат вообичаено елементи со едноставен изглед, најчесто без рачки, во сјајна или мат завршна изработка. Кујнските елементи без рачки се еден од трендовите (кој е веќе неколку...

Повеќе
20
Апр

Персонализирани шеми на бои, неколку комбинации на бои инспирација за вашата канцеларија годинава

Во динамичниот свет на бизнисот, канцелариските простори еволуираа во повеќе од обични работни места. Тие сега ја претставуваат суштината, вредностите и културата на компанијата, сложено вткаени во ткивото на...

Повеќе
01
Апр

Употреба на црни или темни бои за ѕидови и тавани: тренд на дизајн кој додава драма и длабочина

Црната (вклучително и темните бои) веќе долго време се поврзува(ат) со елеганција и софистицираност. Овие бои можат да создадат драматичен и храбар ефект во секоја просторија, што ја прави...

Повеќе