12
Дек

Софија К.

„Декорама ми ги препорача другарка, која веќе беше нивен задоволен клиент. Соработката со тимот на Декорама низ целиот процес беше на одлично ниво, ги разбраа моите желби и ми помогнаа со своите стручни коментари за сите недоумици кои ги имав. Од изработување на идејниот проект, изборот на материјали, па се до изработка и монтирање на мебелот, сѐ помина во најдобар ред. Со сигурност ќе ја продолжам соработката со Декорама и ги препорачувам на сите на кои им е потребно уредување на дом.“