28
Ное

Трик #2 за уредување на мали и тесни простори

Ставете огледало на цел ѕид или на поголем дел од ѕидот. Огледалата се корисни во мали и тесни простории, на пр. тесен тоалет или ходник. Тие даваат илузија на просторност, прават малата соба да изгледа многу пошироко од што е.