Uncategorized

09
Мај

Бруталистички дизајн на ентериер и како да го вклучите во вашиот дом

Што е бруталистички внатрешен дизајн? Бруталистичкиот дизајн се појавува во 30-тите на ХХ век и повторно заживува во доцните 80-ти години. Сурови материјали и силните геометриски форми се повеќе...

Повеќе
06
Мај

Еклектичен дизајн на ентериер

Што е еклектичен внатрешен дизајн? Еклектично внатрешно уредување се однесува на мешање на различни стилови на ентериер дизајн или кога уредувањето е под влијание на различни историски периоди. Имено,...

Повеќе
05
Апр

Скандинавски дизајн на ентериер

ОСВЕТЛУВАЊЕТО Е КЛУЧНО ВО СКАНДИНАВСКИТЕ ЕНТЕРИЕРИ Начинот на кој се користи осветлувањето во дизајнот е најважен за типичниот скандинавски стил. Бидејќи дневната светлина е привремен луксуз во зимските месеци,...

Повеќе